16 december 2022

Poppodium 013, Tilburg

Hollandse Toppers

Komt naar Tilburg!

Het gezelligste muziekevenement van Nederland tovert op 16 december 2022 Poppodium 013 om tot een magisch exclusief muziekspektakel John West: Live In Concert!.

Verwacht één groot feest en een gezellige avond uit! Onder leiding van John West met de Marcel Fisser Band (bekend van Beste Zangers) én met feestelijke gastoptredens van Mart Hoogkamer, Henk Dissel, Het Feestteam en DJ Coenio belooft dit een onvergetelijke avond te worden.

16 December 2022 – Poppodium 013, Tilburg

tickets

Wat je moet weten

Event info

Staat je vraag er niet tussen? Mail naar: info@hollandsetoppers.nl

Veemarktstraat 44
5038 CV
Tilburg

013 is gelegen aan de Veemarktstraat 44, 5038 CV in Tilburg. Let op: voer dit adres niet in bij je navigatie, maar kies voor één van de omliggende parkeergarages.

Parkeren
P1 = 013/Tivoli – Achter De Heuvel 3 – 5038 CW Tilburg
P2 = Pieter Vreedeplein – Magazijnstraat 46 – 5038 BP Tilburg
P3 = Heuvelpoort – Heuvelpoort 353 – 5038 DT Tilburg

Openbaarvervoer
Kom je met het OV? Centraal Station ligt slechts 1 kilometer van 013 af. Check hiervoor 9292.nl

Van 19:30 tot 01:30 uur, kom op tijd zodat je niets van de show mist.

De minimale leeftijd is 18 jaar. Neem een geldig legitimatiebewijs mee!

Om 19:30 uur gaan we meteen goed beginnen met optredens van DJ Coenio, Mart Hoogkamer en Henk Dissel. De sfeer zit er dus al vroeg in! Vervolgens zal John West samen met de Marcel Fisser band (bekend van Beste Zangers) een spectaculair concert geven. Het Feestteam zal daarna de avond feestelijk afsluiten. DJ Coenio zal zorgen voor de muzikale noten tussendoor.

Bij de entree dien je een geldig legitimatiebewijs in combinatie met je ticket te laten zien.

Dat is mooi en gezellig! Deze is automatisch geldig voor deze editie, hier hoef je niets voor te doen. Let op: alle hoofdboekers krijgen € 8 per ticket teruggestort van ons na afloop van het evenement op 16 december 2022, vanwege het prijsverschil nieuwe tickets.

Wat vervelend! Helaas kunnen wij geen refunds uitvoeren voor persoonlijke zaken waar wij geen invloed op hebben (zoals ziekte of coronabesmetting). Wij raden je aan om het ticket te verkopen via Ticketswap.

Evenementen zijn weer toegestaan. Mocht dit nou niet het geval zijn vanwege COVID-19, dan neem je jouw tickets gewoon mee naar de volgende editie. Wil je dat niet? Dan zal er een mogelijkheid zijn tot restitutie. Geen zorgen dus!

Hollandse Toppers is een onderdeel van Q2Events BV