12 oktober 2024

Den Bosch, Mainstage Brabanthallen

Hollandse Toppers

Komt naar de Brabanthallen in Den Bosch!


Het gezelligste muziekevenement van Nederland komt naar Den Bosch en tovert op 12 oktober 2024 de Mainstage in de Brabanthallen om tot een feestelijk muziekspektakel.

Dans en zing mee met hits van eigen bodem én geniet van een gezellige avond uit met onze Hollandse Toppers: Marco Schuitmaker – Yves Berendse – Django Wagner – Jeffrey Heesen – René Schuurmans – Wilbert Pigmans – DJ Tavento

12 oktober – Den Bosch, Brabanthallen

tickets

Wat je moet weten

Event info

Staat je vraag er niet tussen? Mail naar: info@hollandsetoppers.nl

Dans en zing mee met hits van eigen bodem én geniet van een gezellige avond uit met onze Hollandse Toppers op 12 oktober in Den Bosch:

  • Marco Schuitmaker
  • Yves Berendse
  • Django Wagner
  • Jeffrey Heesen
  • René Schuurmans
  • Wilbert Pigmans
  • DJ Tavento

Van 18.00 tot 23.00 uur, kom op tijd zodat je niets van de show mist. 

Mainstage is gevestigd aan de Oude Engelenseweg 1, 5222 AA ’s Hertogenbosch. De entertainmenthal is onderdeel van de Brabanthallen. 

Mainstage is uitstekend bereikbaar met de auto en beschikt over betaalde parkeerplaatsen. Let op: het is een pin-only locatie. Om jouw bezoek zo soepel mogelijk te laten verlopen kan je vooraf hier een parkeerkaart kopen. Kom je liever met de fiets of het OV? Dat kan natuurlijk ook! Kijk daarvoor op 9292.nl

De minimale leeftijd is 18 jaar. Neem een geldig legitimatiebewijs mee!

De muziek tijdens Hollandse Toppers kan als luid worden ervaren, ondanks de geluidsnormen. Het is altijd raadzaam om gehoorbescherming te dragen. Op elke locatie zijn er oordoppen te koop.

Mainstage is een pin-only locatie. 

Wat vervelend! Helaas kunnen wij geen refunds uitvoeren voor persoonlijke zaken waar wij geen invloed op hebben zoals ziekte, zwangerschap of werk. Wij raden je aan om je ticket te verkopen via Ticketswap of aan bekende.

Hollandse Toppers is een onderdeel van Q2Events BV